Zákaznický panel
    Zákaznický panel
Pronájem konferenčních stolků - jak je vybrat, aby vyhovovaly charakteru vaší akce?
07.02.2024

Pronájem konferenčních stolků - jak je vybrat, aby vyhovovaly charakteru vaší akce?

Pronájem nábytku na akce zahrnuje celou řadu předmětů potřebných k funkčnímu a estetickému vybavení prostoru pro akce. Mezi nepostradatelnými položkami najdeme mimo jiné konferenční stolky pro akce, které jsou nepostradatelným prvkem například každé chill zóny. Poradíme vám, jak vybrat nejvhodnější model pro vaše potřeby.

 

Typy konferenčních stolků

 

Naše půjčovna eventového nábytku Colors of Design nabízí široký výběr, různé druhy konferenčních stolků. Máme stoly, ze kterých si můžete vybrat:

  • skleněné,
  • dřevěné,
  • kovové,
  • plastové.

Nabídka zahrnuje varianty v různých stylech a barvách. Díky tak široké dostupnosti modelů je ještě snazší sladit správný stůl s pohovkami a křesly pro případ událostí, které jsou u nás k dispozici, a vytvořit tak ucelené a pohodlné soupravy. Co stojí za zvážení při výběru tohoto typu nábytku? Kromě materiálu konstrukce existuje ještě několik dalších aspektů, které musíme při hledání dokonale sladěných konferenčních stolků zohlednit. Co přesně máme na mysli?

 

Čemu bychom měli věnovat pozornost při výběru konferenčního stolku pro danou akci?

 

Při slaďování konferenčního stolku s ostatním stylem se vyplatí věnovat pozornost především množství prostoru, který máte k dispozici, a velikosti ostatního nábytku, vedle kterého bude stolek umístěn. Při uspořádání obývacího prostoru si můžete dovolit o něco větší modely, na které mohou hosté položit připravené nápoje a občerstvení. Dobrým nápadem je také zkombinovat několik různých modelů do většího uspořádání, které dodá celku jedinečný charakter.

 

Konferenční stolky jsou také důležitým prvkem na pódiích akcí. Umístěné ve společnosti židlí pro řečníky poskytnou místo pro odložení mikrofonu nebo jiných drobností potřebných během debaty. Zde se nejlépe uplatní malé, kompaktní varianty.

 

Nemalý význam při výběru stolku bude mít charakter celé akce. V případě elegantních akcí a glamour stylů je vhodné vsadit na lesk a zvolit elegantní zlaté stolky nebo modely z tvrzeného skla, které působivě odrážejí světlo. Pro akce, jejichž kulisy odkazují na přírodu, budou ideální konferenční stolky k pronájmu s dřevěnými deskami, vyrobené z překližky, ratanu nebo v podobě přírodních dřevěných pařezů.

 

Upozorňujeme, že ne všechny konferenční stolky budou vhodné pro venkovní akce. Pro takové večírky se budou nejlépe hodit plastové stolky, například osvětlený CUBE, modernistický SLIDE nebo zahradní MONACO.

 

Které modely konferenčních stolků jsou aktuálně v kurzu?

 

Mějte na paměti, že konferenční stolky k pronájmu musí sledovat aktuální trendy v interiéru, abyste mohli nabídnout módní aranžmá pro akce s různými tématy. Přestože máme v nabídce naší půjčovny nábytku Colors of Design několik nadčasových modelů, s ohledem na naše stálé zákazníky - několikrát ročně doplňujeme nabídku také o nejčerstvější novinky ze světa designu.

 

Již několik sezón neměnně kralují zlaté doplňky, a proto je tento trend silně rozvinut i v naší půjčovně. Zlato najdete například v modelech, jako je kulatý ROSE GOLD L, jeho menší protějšek ROSE GOLD S nebo hranatá edice CUBE GOLD. V módě je také styl blízký přírodě, takže všechny modely s prvky dřeva jsou také velmi trendy. Najdete je v modelech jako WOODY C, STUMP a ZERO WASTE TABLE.

 

Srdečně vás zveme k prohlídce celé naší nabídky konferenčních stolků, které budou vyhovovat vašim požadavkům na pořádání akcí. Rádi se s vámi podělíme o naše znalosti a poradíme vám, jaký model zvolit pro vaši konkrétní akci.