Zákaznický panel
    Zákaznický panel
Na co si dát pozor při pořádání akce v zimním období?
28.02.2024

Na co si dát pozor při pořádání akce v zimním období?

Jako půjčovna nábytku pro akce s dlouholetou zkušeností na trhu máme za sebou mnoho zimních akcí a dobře víme, že pro každého organizátora tohoto typu akce není snadné vytvořit zajímavé aranžmá pro akci. Někdy je opravdu těžké být nadšený a kreativní, když mnoho lidí zastihne zimní šeď. Pro nás však není nic nemožné! V oboru, který má mimořádnou moc ovlivňovat emoce, přijímáme výzvu udržet náladu našich klientů v nejlepší formě. Co tedy můžete udělat pro to, aby vaše zimní akce navzdory panujícímu počasí zůstala účastníkům dlouho v paměti?

 

Rozhodněte se pro zajímavé barvy a vzory, které mají sílu

 

Není žádným tajemstvím, že barvy mají obrovský vliv na naši náladu. Pokud tedy chcete, aby pozitivně působily i na účastníky vaší akce, věnujte zvláštní pozornost barevné paletě, která bude procházet designem akce. Našim zákazníkům neustále připomínáme, že barvy mají mimořádnou sílu a že vyvolávají určité asociace a emoce. Ne nadarmo se v našem sortimentu každoročně objevuje nábytek pro akce v nových barvách a designech.

Vězte, že barvy jsou naší tajnou superschopností, o kterou se rádi dělíme s organizátory různých akcí a jejich účastníky. Proto neúnavně vyrábíme eventový nábytek v široké škále barev a dáváme jim neméně pestré názvy. Jedním z nejzajímavějších z nich je kolekce modulárních pohovek SZTRUX, která ve svých uživatelích vzbuzuje pozitivní emoce tím, že jim připomíná různé vzdálené země. Když se posadíte na event. pohovku z této řady, můžete se očima v mžiku přenést k modré laguně nebo monumentální Etně.

Totéž platí pro nejprodávanější kolekce naší služby pronájmu nábytku pro akce - zářivě červená CHERRY, sytě černá VIVA PANTERA nebo hřejivá oranžová PUMPKIN jsou jen několika příklady toho, jak barvy dokáží stimulovat smysly. Navíc nabízíme mnoho modelů eventového nábytku v jedinečných vzorech. Tropické květiny, pruhy a kostky oživí netradičním způsobem nejedno zimní prostředí!

 

Vícerozměrnost rozbije nudu aranžmá.

 

Pokud chcete, aby výzdoba vaší zimní akce měla hned od začátku wow efekt, dbejte na to, aby byla vícerozměrná. Jak toho docílíte v praxi? Použijte eventový nábytek různých výšek, např. standardní židle, hokejky, pufy. Vytvořte koktejlové a lounge zóny, které se vzájemně prolínají, kombinujte různé modely nábytku, zajistěte rozmanitost sezení, tvarů a výšek.

Chcete-li mezi lounge nábytkem vytvořit vyšší patro, použijte dekorace, jako např:

  • lampy,

  • dekorativní zástěny,

  • umělé rostliny.

Nezapomeňte, že při plánování interiéru budujete jakousi krajinu, která - stejně jako v přírodě - ovlivňuje naši pohodu. Uplatněním pravidla stohování chytře zpestříte výzdobu večírku a zajistíte, že uspořádání upoutá pozornost účastníků. Je také dobré použít nábytek k pronájmu s různými texturami, např. s reliéfním vzorem na čalounění, jako je např. manšestrový pruh. Na druhou stranu hladké potahové látky, jako je velur, dodají místnosti eleganci a poskytnou pocit útulnosti. Stejně tak nábytek a doplňky z hladkých materiálů, jako je sklo a zrcadla, dodají prostoru pocit trojrozměrnosti.

 

Modulární nábytek pro akce nabízí velké možnosti designu.

 

Modulární nábytek umožňuje vytvářet netradiční tvary zón, které se ještě lépe hodí k místu konání. Eventové pohovky, jako je SCANDIA nebo SZTRUX, nabízejí široké možnosti - můžete s nimi vytvořit kompaktní i nekonečně rozmáchlé pohodlné sezení pro mnoho účastníků. Použití různých prvků modulárních systémů činí uspořádání mnohem zajímavějším a nabízí mnohem více možností, jak hosty usadit. Kompaktní tvary umožňují rychlou a snadnou přestavbu prostoru v případě potřeby v průběhu akce. Dobrým příkladem jsou konference, které vyžadují v oficiální části divadelní prostředí a později dramatickou změnu charakteru prostoru a rozmístění eventového nábytku na banketovou chladicí zónu.

 

Na závěr nezapomeňte, že barvy, vzory, textury nábytku a doplňky jsou prvky, které ovlivňují vnímání akce účastníky. Vyvolávají emoce ještě před zahájením programu. Pokud jimi chcete vyvolat nezapomenutelný zážitek ještě před tím, než účastníci vaší akce přivítají jaro, doporučujeme vám podívat se na naši nabídku!