Zákaznický panel
    Zákaznický panel
Kouzlo vánočních večírků - jak vytvořit výjimečnou atmosféru na firemním vánočním večírku
01.12.2023

Kouzlo vánočních večírků - jak vytvořit výjimečnou atmosféru na firemním vánočním večírku

Téměř každá společnost se alespoň jednou ročně potýká s výzvou uspořádat akci pro své zaměstnance. V každodenním shonu často nezbývá čas na méně formální setkání, a proto je předvánoční období ideální příležitostí a firemní vánoční večírek se stal téměř povinnou událostí v rozvrhu firem. Jak vybrat správné doplňky, osvětlení a nábytek pro vánoční večírek? Pojďme to zjistit!

 

Restaurace, sídlo firmy nebo pronajaté prostory pro pořádání akcí - přizpůsobte místo konání vašim potřebám.

 

Neexistuje jediný recept na úspěšný vánoční večírek - důležité je, aby vyhovoval vašim představám o tom, jak tento čas strávit a vzájemně se integrovat. Když začnete plánovat, v první řadě zvažte počet účastníků akce. Restaurace, firemní prostory nebo snad vyhrazené místo konání akce? Vyberte si místo, které vyhoví všem a poskytne vám možnost strávit tento čas společně jedinečným způsobem.

Co budete potřebovat k vytvoření ideálních podmínek? Chutný catering, atmosférická hudba a pohodlně vybavený prostor pro všechny účastníky jsou jistě nezbytné!

 

 

Dbejte na to, aby zde byla pohodlná místa nejen k jídlu, ale také příznivá pro společné trávení času! Stoly a židle na akce se vám jistě budou hodit k usazení hostů. Najdete zde spoustu krásných a barevných modelů, na které se pohodlně usadí všichni účastníci vaší slavnostní večeře. Vyplatí se také zvážit alespoň malý chill-out prostor, kde mohou probíhat další zákulisní diskuse, tak důležité pro integraci týmu.

 

 

Pohovky, křesla a pufy k pronájmu ve slavnostních barvách

 

Některé barvy nás přímo přenesou do země vánočních představ. Červená je jednou z nejoblíbenějších barev při zařizování svátečních prostor. Zimní klasice vévodí také bílá, kterou nabízíme v obzvláště svátečním perleťovém odstínu. Pohovky, pufy a křesla k pronájmu v této barevné kombinaci okořeněné eventovým osvětlením se budou třpytit jako jiskřivé sněhové vločky a dodají uspořádání trojrozměrný nádech. Stojí za to doplnit je doplňky, jako jsou zlaté, zelené nebo tmavě modré polštářky, které prostor dodatečně ozdobí, ale zároveň mu dodají útulnost.

 

 

Pokud se chcete, co se týče barev, odpoutat od tradičního vnímání Vánoc, možnosti jsou s naší nabídkou neomezené! Stále častěji se nám stává, že prostory pro takové akce zařizujeme ve zcela neobvyklých barvách. Pohádkově růžová a teplé odstíny žluté dobře hrají s neobvyklými konvencemi a účastníky jistě překvapí. Pokud chcete zavést trochu vánoční klasiky, můžete pro zpestření přidat nábytek na akce k pronájmu v kostkovaném vzoru.

 

 

Nábytek pro akce ve stylu konveniencí

 

Správným - promyšleným - uspořádáním můžeme účastníky naší party přenést do úplně jiné země. Vzpomínáte si, na jednu z nejkrásnějších zimních pohádek "Letopisy Narnie"? Dřevěný nábytek k pronájmu z řady ZERO WASTE v kombinaci s pařezy STUMP z přírodního dřeva vytvoří atmosféru kouzelného lesa. Jejich sladění s šedým nábytkem a plstěnými pufy CHILL FILC přenese vaše hosty jako mávnutím kouzelného proutku přímo do zimního horského střediska.

 

 

Vánoční dekorace s atmosférou

 

Tematické dekorace dodají atmosféře šmrnc. Vyberte si led dekorace, které dodají vašemu prostoru atmosférické světlo. Led vánoční stromky, hvězdy, sněhové vločky nebo koule různých velikostí pomohou ozdobit a zároveň osvětlit váš prostor! Díky jejich dostupnosti v různých velikostech a možnosti rozsvítit je v široké škále barev dokonale zapadnou do vašeho konceptu, a to jediným kliknutím!

 

 

Dopřejte svému týmu hrst nevšedních vzpomínek a připravte mu prostor, který ho svátečně naladí! Potřebujete pomoci se správným nastavením prostoru? Neváhejte se na nás obrátit - naši ochotní skřítci přesně vědí, jak na vaší akci vytvořit kouzelnou atmosféru!

 

 

AS